cafe-konceptet

Delimarchés koncept kan opleves i mange af verdens storbyer og lufthavne: Nu er det Aalborgs tur.
Delimarché Café er kendetegnet ved, at man godt ved, at gæsterne nogle gange har lidt travlt, men selvom der er fart på, kan man jo godt spise sundt og lækkert.

I caféen er der både plads til vennerne, familien, barnevognen og dig lige midt imellem. Derudover er der gratis wi-fi og plads til at arbejde i ro og mag – hvis det er det, du har brug for. Om sommeren nydes der godt af de store udearealer med parasoller og udeservering.

cafe-maden

Hver dag tilbyder vi et bredt udvalg af sandwich, salater og mundrette hapsere – samt friskbrygget juice og specialkaffe af høj kvalitet. Foruden den faste menu, har vi hver dag en ny lun ret på menuen. Vi kalder det:
Today’s Special.

Hvis det ikke er nok, byder vi i yderste montre i caféen på det, vi kalder:
Enjoy at Home. Et bredt udvalg af forskellige hjemmelavede retter og delikatesser – lige til at tage med hjem og lune og servere til venner eller familie. En god flaske vin, kan vi også byde på. Læs mere om vores menu øverst på siden.

cafe-morgenmad

 

Er du morgenfrisk, serveres der alle hverdage fra kl. 09.30-11.00 et lækkert morgenbræt. Med kaffe eller te – og masser af gode råvarer. Man siger jo, at morgenmad er dagens vigtigste måltid!


bookbord-1.1
menu1
enjoyhome-1


newsletter
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag ugentliger nyheder og tilbud på mail.
Vi skifter vores menu ugentlig og denne vil du ligeledes få tilsendt.